Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyetede bir bayram klasiği!

Dokuz günlük bayram tatillerine alışık olan sosyetenin bu kez Allah gönüllerine göre vermese de; yine de çoğu haftalar öncesinden tatil programlarını yaptılar.
Hoş, resmi tatil olmasa da, büyük bir çoğunluğu önümüzdeki hafta perşembe ve cumayı da tatillerine ekleyerek; dokuz güne çıkarıverdiler! Sosyete, bu yıl da geleneği bozmayıp genellikle rotalarını yurt dışına çevirdi. Dün akşamdan itibaren havalimanına akın etmeye başlayan ünlü isimlerin bu bayram favori rotaları ise Miami, New York ve Londra... Dubai ve Güney Afrika gibi sıcak ülkeleri tercih edenler de yok değil. İşte dünyanın dört bir yanında bayram kutlamaya hazırlanan sosyetik isimler ve rotaları...

CELAL-CEYLAN-ŞEBNEM ÇAPA EMRE ÇAPA
GÜNEY AFRİKA
Celal-Şebnem Çapa çifti, oğulları Emre ve kızları Ceylan ile rotayı Güney Afrika'ya çevirdi. Çarşamba akşamı Cape Town'a uçan Çapa Ailesi, safariye de çıkacakmış. Bu arada Mustafa-Dilek Toner ile çocukları da, Çapa'larla birlikte olacak.

REVNA-YILDIRIM DEMİRÖREN
CANNES
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, eşi Revna Hanım ve çocukları ile birlikte bayram tatilini Cannes'da geçirmeye karar vermiş.

ÖZCAN-AYLİN TAHİNCİOĞLU
NEW YORK
Sosyetenin sevilen çifti Özcan-Aylin Tahincioğlu, tatil için bu bayram favori adreslerinden New York'u tercih etmiş.

ÖZLEM ÖNAL
İSTANBUL
Sosyetenin en güzel kadınlarından biri olan Özlem Önal, bayram tatilinde boşalacak olan İstanbul'un tadını çıkaracakmış.

ARZU-ÖMER SABANCI
LONDRA

Askerdeki büyük oğulları Hacı'nın yolunu gözleyen Ömer-Arzu Sabancı çifti, bayram tatilini Londra'da geçirecek.

MANOLYA ONUR
ALAÇATI
Alaçatı'da ev almayı düşünen Manolya Onur; bayram tatilinde Alaçatı'da hem tatil yapıp hem de ev bakacakmış.

FİGEN ERENEL -ALTUĞ ÖNDER
MIAMI
Bu yaz flört etmeye başlayan ve çok mutlu oldukları konuşulan Figen Erenel ile Altuğ Önder de, bayram tatilinde rotayı Miami'ye çeviren isimlerden.

EDA TAŞPINAR-BORA KOZANOĞLU
ALAÇATI
Bora Kozanoğlu ile Eda Taşpınar, bayram tatilini önce Viyana, ardından da Paris'te geçirmek için uçak biletlerini alıp otel rezervasyonunu yaptırmış. Ancak Bora Bey pasaportunu kaybedip yenisi de yetişmeyince programları altüst olmuş. Eda Taşpınar, büyük bir ihtimalle Alaçatı'ya gideceklerini söyledi.

FATOŞ-AYŞENAZ-EMİR SARIGÜL
DUBAI
31 Aralık günü ikinci kızlarını kucaklarına almaya hazırlanan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi, genç işadamı Emir Sarıgül ve güzel eşi Fatoş Hanım tercihlerini Dubai'den yana kullanmış.

MURAT-MELKAN TABANLIOĞLU
AVUSTURYA
Türkiye'nin modern Mimar Sinan'ı olarak anılan Murat Tabanlıoğlu ile en az kendisi kadar popüler olan mimar eşi Melkan Tabanlıoğlu, bayramda Avusturya'ya kayağa gitmeye karar vermiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA