Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Otizmli çocuklar için kesenin ağzı yine açıldı!

Otizmli çocukların topluma kazandırılabilmeleri için çalışan Tohum Otizm Vakfı, hafta içinde gerçekleşen 'Hediye Bir Gün-Hediye Bir Gece' etkinlikleriyle yine hatırı sayılır bir bağış topladı. Astaş Holding'in ana sponsorluğunda; Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen davete İstanbul'un elitleri akın etti.

TUTKU VE DENEYİMLERİNİ AÇIK ARTIRMAYA ÇIKARDILAR!
35 markanın katıldığı 'Hediye Bir Gün' alışveriş fuarını 40 lira ödeyen yaklaşık bin kişi gezerken, davetiyeleri 750 liradan satılan akşamki davette de tam 400 kişi hazır bulundu. Sunuculuğunu Rana Erkan Tabanca'nın üstlendiği gecede, vakfın destekçilerinden Mustafa Koç, Suzan Sabancı Dinçer, Sait Sökmen, Mustafa Taviloğlu ve Serdar Gülgün'ün 'tutku ve deneyimleri' açık artırmaya çıkarıldı. Satılan 'paket'lerde şunlar vardı:
5'er bin lira ödeyen 10 kişi, Mustafa Koç ile Riva'da planör uçurma deneyimi yaşayacak.
Telefonla katılan ve ismini gizli tutan bir kişi; 50 bin lira ödeyip Suzan Sabancı Dinçer'in ev sahipliğinde, Sait Sökmen'in 10 kişiye dans dersi vereceği paketi satın aldı.
Aralarında Murat Özyeğin'in de olduğu beş kişi, 5'er bin lira ödeyip, Mustafa Taviloğlu ile balığa çıkacak.
Serdar Gülgün de, 3 bin 500'er lira ödeyen 14 kişiyi Macar Feyzullah Paşa Köşkü'nde bir akşam yemeğinde ağırlayacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA