Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ödülü dostlarıyla kutladılar

İngiltere'den çok prestijli bir ödül alan Tabanlıoğlu Mimarlık'ın sahipleri Melkan-Murat Tabanlıoğlu çifti; ödül mutluluğunu İngiltere Başkonsolosluğu'nda verilen bir davetle paylaştı

Son yıllarda mimarlarımız, o kadar güzel işler yapıyor ki; uluslararası ödüllerle onurlandırılıyorlar.
En son Tabanlıoğlu Mimarlık, çok önemli bir ödül alarak göğsümüzü kabarttı.
Murat Tabanlıoğlu ve eşi Melkan Tabanlıoğlu'nun liderliğinde çağdaş projeler geliştiren Tabanlıoğlu Mimarlık, 'RIBA Mimarlık Ödülü'ne layık görüldü. RIBA (Royal Institute of British Architects-Britanyalı Mimarlar Kraliyet Enstitüsü), RIBA üyelerinin projelerini değerlendirip ödüllendiriyor. Tabanlıoğlu Mimarlık'ın 'Loft Bahçe' projesi, bu yıl RIBA ödülünü alan 13 proje arasında yer aldı.
Tabanlıoğlu Mimarlık, bu prestijli ödülün coşkusunu, İngiltere İstanbul Başkonsolosu Jessica M. Hand himayesinde gerçekleşen özel gecede İstanbul'un elitleriyle paylaştı.

ÖDÜLLÜ PROJE SERGİLENDİ
Başkonsolosluk binasında gerçekleşen ve Loft Bahçe projesinin de sergilendiği geceye birçok ünlü isim katıldı.
Tabanlıoğlu Mimarlık'ın ortaklarından Özdem Gürsel'in koordine ettiği davette; Başkonsolos Jessica M. Hand, RIBA Başkan Yardımcısı Peter Oborn, Hamdi Akın ile Melkan ve Murat Tabanlıoğlu birer konuşma yaptı. Gecede, Tabanlıoğlu çiftinin keyfine diyecek yoktu doğrusu...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA