Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler yeni yıla nerede girecek?

İstanbul'un elitleri, yeni yılı karşılamak için gerek yurt içi, gerekse yurt dışında çok özel kutlamalar hazırlamış. Peki kim, kiminle, nerede 2012'ye "Merhaba" diyecek. İşte cevabı...

Her yıl dünyanın başka bir ülkesinde yeni yıla giren İstanbul'un elitleri; bu yıl, yılbaşını genelde Türkiye'de geçiriyor. Büyük bir çoğunluğu ya evlerinde ya da popüler mekanlarda yeni yılı karşılamaya hazırlansa da; rotayı Türkiye'nin çeşitli bölgelerine ve yurt dışına çevirenler de yok değil tabii.
Yeni yıla İstanbul dışında ama yurt içinde girmeye karar verenler, Bolu ve Uludağ'da program yapmış.
Elitlerin yurt dışında ise belirli bir rotaları yok; Phuket'ten Miami'ye, Monako'dan Rio de Janeiro'ya kadar dünyanın dört bir yanına dağılacaklar.

2012'YE DAĞ EVİNDE 'MERHABA' DİYECEKLER

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa-Caroline Koç çifti, kızları ve yakın dostları ile birlikte yeni yılı Bolu'daki dağ evlerinde karşılayacak.

GELENEK BOZULMADI
Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, son birkaç yıldır olduğu gibi bu sefer de yeni yıla sevgilisi Ronit Gülcan ile Bolu'daki dağ evinde girecekmiş.

YENİ YILA AYRI AYRI GİRECEKLER!
Sekiz yıllık evliliklerinin ardından boşanma kararı alan Mehmet-Şebnem Dereli, yeni yıla ayrı girecek. Mehmet Bey Miami'deki evlerinde; Şebnem Hanım ise, oğlu Kerim ile yakın bir dostunun evinde 2012'yi karşılayacak.

ÖNGÖR ÇİFTİ RIO'DA
Akın-Gülin Öngör çifti, 2012'yi karşılamak için Brezilya'nın ikinci büyük şehri Rio de Janerio'yu tercih etti.

YİNE PHUKET'TE
Selma Türkeş, her yıl olduğu gibi yeni yıla iki oğlu ve dostlarıyla birlikte Phuket'teki evinde "Merhaba" diyecek.

MİLFÖY YİYECEKLER
Halil Bezmen ile sevgilisi Rengin Suar, hindi ve iç pilav yiyerek yeni yıl akşamını evlerinde baş başa geçirmeyi planlıyormuş. Gece bitmeden Baylan'a gidip milföy yemek de planları arasında.

NY'DAKİ EVDE YENİ YILA GİRECEKLER
Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih, yeni yılı sevgilisi Gary Lachman ile birlikte New York'taki evinde karşılayacak.

AİLECE MONAKO'DALAR
Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, eşi Haluk Bey ve çocukları, yeni yıla Monako'da girmeye karar vermiş.

CANCUN'DAN MIAMI'YE
Amerika'daki okul arkadaşları ile yeni yıl öncesi Meksika Cancun'da bir hafta tatil yapan Gözde Sarar, yeni yıla da Miami'de girmeyi planlıyor.

EVDE DOSTLARINI AĞIRLAYACAKLAR
Ömer-Arzu Sabancı çifti, yeni yıla çocukları ve dostlarıyla birlikte İstanbul'daki evlerinde girecekmiş.

TAHİNCİOĞLU ÇİFTİ İSTANBUL'DA
Özcan-Aylin Tahincioğlu çifti de, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıla çocukları ve yakın dostlarıyla İstanbul'da girmeyi planlıyor.

MERAKLARINI GİDERECEKLER
Murat-Arzu Atabarut çifti, yeni yıla bir grup arkadaşlarıyla birlikte çok merak ettikleri Kars'ta, karlar altında girecekmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA