Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sömestirde dağa çıkacaklar

Öğrencilerin heyecanla beklediği sömestir tatili bugün başlıyor. Cemiyet hayatının ünlü simaları, çocuklarının okullarının tatile girmesini fırsat bilerek tatil programlarını hazırladı. Bu sömestir tatilinde de çoğu kayak programı yapmış. Rotayı, Avrupa ve Türkiye'nin en popüler kayak merkezlerine çeviren elitlerin favorisi, bu yıl da her zaman olduğu gibi Fransa'nın gözde kayak merkezi Courchevel oldu.

KERİM DERELİ-ŞEBNEM DİNÇGÖR
Geçen hafta eşi Mehmet Dereli'den tek celsede boşanan Şebnem Dinçgör, her yıl yaptığı gibi oğlu Kerim ile Courchevel'e gidecek.

MİNE KALPAKÇIOĞLUKAAN TAŞKENT
Spor tutkusuyla dikkat çeken Mine Kalpakçıoğlu, oğlu Kaan Taşkent ile sömestir tatilinin 10 gününü Amerika'nın ünlü kayak merkezi Aspen'de geçirecek.

AYLİN-ÖZCAN TAHİNCİOĞLU
Tahincioğlu çifti, sömestirde çocukları ile birlikte Avusturya'nın ünlü kayak merkezi Lech'e gidecek ve 10 gün tatil yapacak.

BEGÜM-CANDENİZ BERDAN
Deniz-Haluk Berdan çifti, kızları Begüm ve oğulları Can ile birlikte iki haftalık sömestir tatilini Lech'te geçirecek.

SERRA TOKAR-ALİ MERZECİ
Cemiyet hayatının pek çok ünlü siması gibi Serra Tokar da, rotayı oğlu Ali ile iki haftalığına Courchevel'e çevirecek.

KEMAL-FERYALASLAN GÜLMAN
Gülman Ailesi bu yıl da geleneği bozmayıp rotayı Courchevel'e çevirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA