Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mücevher tutkunu elitler buluştu

Takıp takıştırmaya meraklı İstanbul'un elitleri Nişantaşı'ndaki mücevhercinin açılışında bir araya geldi. Mücevherleri tek tek inceleyen elitler, gözüne kestirdiklerini satın aldı

Mücevher tutkunu elitler için ünlü bir mücevher markası daha Türkiye'ye geldi ve İstanbul'da mağazasını açtı. Amerika, İngiltere, İspanya, Fransa ve Rusya'da hizmet veren 'L'estasi' adlı marka, Nişantaşı'ndaki mağazasının açılışı için bir davet verdi. Tahmin edeceğiniz gibi takıp takıştırmaya meraklı elitler de davetteydi.
Mücevherleri tek tek inceleyen elitler, gözlerine kestirdiklerini hemen oracıkta satın aldı. Açılışa gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün verdiği 200 liralık uğur parası mağazaya çok uğurlu geldi!!!

İLK SINAVINI VERDİ CİCİLERİ BEĞENİLDİ
Mücevhercinin açılışının bu kadar ilgi görmesinin bir sebebi de İstanbul'un elitlerinden Müge Arnas'ın yeni soyunduğu takıcılıktaki ilk koleksiyonunu burada görücüye çıkarmış olmasıydı.
Son zamanlarda kendini takı tasarlamaya adayan ve işi ilerletip kendi markasını yaratan Müge Hanım, 'Starlight' adı altında topladığı ilk koleksiyonunu dosta düşmana gösterdi. Düşmanlarını bilmiyorum ama dostları Müge Hanım'ın cicilerini çok beğendi.
Müge Hanım da hatırı sayılır bir satış yaptı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA