Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İspanyol gezginle aşk orucunu bozmuş

Tam düğün yolundayken Selhan Aloğlu'ndan ayrılan Hilal Kosif, teselliyi ünlü yarışçı Can Artam'da aramış; ancak bu ilişkisi de mutlu sonla bitmemişti! Bir süre kalbi boş olan Kosif'in önceki ay yabancı bir erkekle aşk orucunu bozduğunu duymuş ama sevgilisinin kimliğini öğrenememiştim! Ancak Kosif de, kendini son zamanların çılgınlığı 'Instagram'a kaptırıp fotoğraflarını paylaşmaya başlayınca bu gizem de çözüldü!
Kosif'in sır gibi sakladığı sevgilisi, meğer Valencialı bir İspanyol'muş; adı da Javier Piles... Singapur'da bir şirkette iş geliştirme müdürü olarak çalışan Javier, dünyayı gezen ve fotoğraf paylaşanların üye olduğu www.globosapiens.com adlı siteye de üye. Bu yüzden olsa gerek; çiçeği burnunda aşıklar iki ayda neredeyse ayak basmadık yer bırakmamış!!!

SON DURAK MALDİVLER
Şimdilerde sevgilisi Javier ile Maldivler'de tatil yapan Kosif, orada çektikleri fotoğrafları dört gün önce Instagram'a yüklemiş. Instagram'dan öğrendiğime göre iki hafta önce de Güney Afrika'ya giden aşıkların, Hint Okyanusu'nda çekilmiş fotoğrafları da var. Javier Piles gibi gezgin bir sevgili bulan Hilal Kosif, bu sayede dünyayı tavaf edecek gibi görünüyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA