Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yalanı ortaya çıktı!

Altı yıllık sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu tarafından terk edilen oyuncu Zeynep Beşerler'in, Selçuk Yorgancıoğlu ile olan aşkının da Şubat ortasında bittiğini yazmıştım. Yine terk edildiğinden olsa gerek; Beşerler, haberimi yalanlayıp çok mutlu olduklarını söylemişti! Ama yalancının mumu yatsıya, Beşerler'inki ise Yüksek Sadakat'in solisti Kenan Vural ile yakalanıncaya kadar yandı! Beşerler, Vural ile yakalanınca; Yorgancıoğlu'ndan ayrıldığını açıklamış! O ayrılık, iki ay önce gerçekleşmişti Zeynep Hanım!!!

SELÇUK YORGANCIOĞLU YENİSİNİ BULMUŞ BİLE!
İki yıl flört ettiği Çiğdem Doğu'dan ayrıldıktan sonra başımıza hızlı bir çapkın kesilen ve birçok güzelle flört eden Yorgancıoğlu, yeni bir aşka yelken açmış bile; hem de neredeyse bir ay önce! Yorgancıoğlu'nun gönlünün yeni sultanı ise Oğuz-Şule Çavuşoğlu'nun güzel kızları Yasemen Çavuşoğlu. İlk flörtü Sergen Yalçın olan; bir dönem Baran Süzer'le de flört eden Yasemen Çavuşoğlu ile Selçuk Yorgancıoğlu nasıl tanıştı bilmiyorum ama öğrendiğime göre mutlu mesut bir ilişkileri varmış. Bu arada, bakalım Yorgancıoğlu'nun hızı, Yasemen Çavuşoğlu ile birlikte kesilecek mi!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA