Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Laleler 'Toprak'ta buluştu

Toprak Sanat Galerisi, İstanbul Lale Festivali kapsamında, İranlı ressam Rahim Yazdani'nin lale resimlerinden oluşan bir sergi açtı. CRR'nin fuaye alanındaki sergi, elitleri bir araya getirdi

Toprak Sanat Galerisi, bu yıl yedincisi düzenlenen İstanbul Lale Festivali'ne bir sergiyle katkı sağlıyor. Galerinin sahipleri Cengiz-Ayfer Toprak Karavan çifti, festivalin içeriğine uygun olarak lale tablolarından oluşan bir resim sergisi açtı.

ÇOK BEĞENDİLER
Lale resimleriyle tanınan İranlı ressam Rahim Yazdani'nin son çalışmalarından oluşan, Cemal Reşit Rey'in fuaye alanındaki serginin açılışı, sanat tutkunu elitleri bir araya getirdi. Serginin açılış davetine, Toprak Sanat Galerisi'nin sahipleri Cengiz-Ayfer Toprak Karavan çifti, Rahim Yazdani ve İstanbul Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Abdurrahman Şen ev sahipliği yaptı. Davetliler, Rahim Yazdani'nin 'Cemre' adı altında topladığı lale resimlerini çok beğendi ve her zaman yaptıkları gibi beğendikleri resimleri başkalarına kaptırmamak için hemen orada satın aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA