Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Güneş tutkusunun bedelini ödüyor!

Sağdaki bacakların sahibi; artık Çeşmeli olsa da, adı iki yıl öncesine kadar Bodrum Türkbükü ile özdeşleşen, sabahtan akşama kadar kalkmadığı şezlongunda güneşlenen Eda Taşpınar'dan başkası değil!
Twitter'a annesinin de fotoğraflarını koyan Taşpınar, altına "Her fırsatta güneşlenmek bizim aile geleneğimizdir" diye not düşmüş!!!
Taşpınar'ın Twitter'daki sayfasında bu fotoğrafı görünce, fazla güneşlenmenin ne kadar zararlı olduğunu bir kez daha anlayıp, bir dermatologa sordum. Yorumu; Taşpınar'inkinin yoğun güneş hasarına bağlı ileri derecede cilt deformasyonu olduğuydu.

ACİLEN ÖNLEM ALMASI GEREK
Dermatolog ayrıca; daha güneşe çıkmadan ciltteki lekeler ve çillenmeler bu boyuttaysa, yaz mevsiminde güneş hasarına bağlı olarak daha da artacağını söyledi. Fotoğrafı da gösterdiğim uzman, bu tür cilt hasarının ve görüntüsünün 40'lı yaşlar sonrası; hatta 50'lerde görülebileceğini de ekledi.
Elçiye zeval olmazmış Eda Hanım; danıştığım dermatolog, acilen önlem almanız gerektiğini belirtti! Bu arada bu yazı; umarım güneşin altından kalkmayanlara da bir ders olur!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA