Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İtalyan konuğa büyük ilgi

İstanbul, geçen hafta İtalya'dan çok önemli bir konuk ağırladı. 'Barış İçin Bilim Konferansı'nı tanıtmaya gelen eski İtalya Sağlık Bakanı Umberto Veronesi'ye elitler ilgi gösterdi

Nobel adayı, eski İtalya Sağlık Bakanı, Expo 2015 Milano Manifesto Yazarı, İtalya Umberto Veronesi Vakfı Başkanı ve Uluslararası Barış İçin Bilim Konferansı Proje yaratıcısı Prof. Dr. Umberto Veronesi geçen hafta İstanbul'a geldi. Veronesi, dünyada İtalya'dan sonra ilk defa Dida Kaymaz'ın girişimleriyle Türkiye'de 4-5 Ekim'de gerçekleşecek olan Uluslararası Barış için Bilim Konferansı'nın tanıtımını yaptı.

BAŞKONSOLOSTAN ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ
İtalya Başkonsolosluğu'nda, Umberto Veronesi ve Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; iş ve cemiyet hayatının yardımseverliğiyle tanınan isimleri de katıldı.
Konferans ile ilgili bilgilerin aktarıldığı konuşmaların ardından, davetliler Umberto Veronesi ile sohbet edip kaynaştı. Bu toplantı için başkonsolosluk binasını açan İtalya İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini de davetlilerle yakından ilgilendi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA