Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni yaşını dostlarıyla kutladı

İşadamı Erkan Simitçioğlu, eşi ve kızının hazırladığı bir partiyle 59'uncu yaşını kutladı. Reina'daki partiye, Gülbin-Erkan Simitçioğlu çiftinin 50 yakın dostu katıldı

İş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Erkan Simitçioğlu, çarşamba akşamı 59'uncu doğum gününü kutladı. Reina'daki kutlamayı, Erkan Bey'in kızı Tuba Peksayar organize etti. Organizasyon şirketi olan ve şimdiye kadar birçok önemli davete imza atan Peksayar, bu kez cici babası Erkan Simitçioğlu için bir doğum günü partisi hazırladı.
Peksayar, davetli konusunda ise annesi Gülbin Simitçioğlu'ndan destek aldı.

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER
Doğum günü partisine, Erkan Simitçioğlu ile eşi Gülbin Hanım'ın 50 yakın dostu katıldı.
Hep birlikte bol sohbetli, keyifli bir yemeğin ardından masaya Erkan Bey'in doğum günü pastası geldi. Erkan Bey pastasını, eşi ve kızı Tuba Peksayar ile birlikte kesti. Bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan arkadaşlarına ve partiyi hazırlayan eşi ile kızına teşekkür etti. Kutlama ve hediye faslından sonra Erkan Bey, ailesi ve dostlarıyla doyasıya eğlendi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA