Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bir günlük sergiye görkemli açılış

Sosyetenin ünlü isimlerinden Ahu Tuğbay, resim yeteneğini ortaya koyup bir sergi açtı. Ünlülerin portrelerini yapan Tuğbay'ın sergisinin açılışı, sosyetenin en seçkin isimlerini bir araya getirdi

Sosyetenin en seçkin isimlerinden biri olan Ahu Tuğbay, sanata olan ilgisi ve yeteneğiyle de tanınır.
Ama bebekten süs eşyasına, ev aksesuvarından ahşap boyamaya kadar birçok farklı alandaki bu yeteneğini çok sık göstermez.
En son 2004 yılında, el emeği göz nuruyla yaptığı hediyelik eşyaları KÜ-
SAV Hediyelik Eşya ve Sanat Günleri'nde sergilemiş ve sanat çevresinden büyük övgü almıştı. Ahu Hanım, sekiz yıl sonra bu kez resim yeteneğini gösterdi; Türk ve yabancı ünlü isimlerin popart tarzında yaptığı resimlerini 'Geçmişten Bugüne' adıyla görücüye çıkardı.

RESİMLERİN ÇOĞU SATILDI BÜYÜK ÖVGÜ ALDI
Ahu Tuğbay'ın, Yıldız Sarayı'ndaki bir günlük sergisi için verdiği açılış daveti çok görkemli oldu. Ahu Hanım'ın ailesi başta olmak üzere; yeğeni Nevbahar'ın gelin gittiği Koç Ailesi'nden birçok isim ve sosyetenin en ünlü simaları açılışta bir araya geldi. Açılışta Hülya Avşar gibi sanat dünyasından isimler de vardı.
Davetliler, Ahu Hanım'ın yaptığı 108 resmi tek tek inceledi. Ahu Hanım'a övgüler yağdıran davetliler, resimleri çok beğendiklerini, birçoğunu satın alarak gösterdi. Ahu Tuğbay, bu motivasyonla resim yapmaya devam eder mi bilmiyorum ama bu yeteneğini sanatseverlerden esirgememeli...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA