Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evlilik yıldönümlerini Bodrum'da kutladılar

Nusr-ET'in kurucularından olan tekstilci Mithat Erdem, 17. evlilik yıldönümünü Bodrum'da kutladı. 5 Oda'daki kutlamaya, MithatÇiğdem Erdem çiftinin cemiyet hayatından yakın dostları katıldı

İstanbul'un elitleri yaz boyunca Bodrum'da kamp kurunca davetler de adres değiştirip Bodrum'a taşınmıştı.
Bu hafta yine Bodrum'da birçok davet oldu; bunlardan biri de bir evlilik yıldönümü kutlamasıydı. Doğuş Grubu ile yaptığı ortaklık sonucu Etiler'deki yeni açtığı restoranıyla gündemde olan Nusr-ET'in kurucularından Mithat Erdem, 17'nci evlilik yıldönümünü Türkbükü'ndeki 5 Oda'da kutladı.
Asıl işi tekstil olan Mithat Bey ve eşi Çiğdem Hanım mutluluklarını cemiyet hayatından yakın dostlarıyla paylaştı.
Erdem çiftinin çocukları Veysel ve Can da yanlarındaydı.

ALİ SAYAR DJ'LİĞİNİ HER ZAMANKİ GİBİ KONUŞTURDU
Mithat-Çiğdem Erdem çiftinin evlilik yıldönümü kutlaması 5 Oda'nın iskelesindeki kokteyl ile başladı. Daha sonra yemeğe geçildi ve yemeğin ardından masaya kocaman bir pasta geldi. Mithat Bey ve eşi, çocuklarıyla birlikte pastayı kesip, kendilerini yalnız bırakmadıkları için dostlarına teşekkür etti. Ardından otelin işletmecisi olan Ali Sayar DJ kabinine geçti ve çok meşhur olan DJ'liğini bir kez daha konuşturdu. Sayar, o kadar güzel çalıyordu ki, davetten kimse ayrılmadı ve eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA