Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Harika kutlama

Sosyetenin ünlü ismi Ender Mermerci, 1 Ekim'de 61'inci doğum gününü kutlamaya hazırlanıyor. Ender Hanım, eminim ki şimdiye kadar hafızalara kazınacak pek çok doğum günü sevinci yaşamıştır. Ancak bence önümüzdeki günlerde kutlayacağı 61'inci doğum günü içlerinde en özeli olacak!
Niye mi? Çünkü Ender Hanım yeni yaşını; aralarında Heves Ekinci, Gülbin Simitçioğlu ve Aydan Semker'in de olduğu yaklaşık 15 kişilik arkadaş gurubu ile Ürdün'de kutlamaya karar vermiş.
Ürdün'de de; İsrail, Suudi Arabistan ve Mısır gibi dört ülkenin kesiştiği bir nokta olan Akabe'de...
Ender Hanım'ın bu doğum gününü özel kılacak olan şey ise, doğum günü mekanı çünkü Ender Hanım; yeni yaşını, dünyanın sekizinci harikası olarak kabul edilen Petra Antik Kenti'nin hazine dairesinde kutlayacakmış.

28 EYLÜL'DE GİDİP 2 EKİM'DE DÖNECEKLER
Dünyanın sayılı arkeolojik değerlerinden biri olan ve 2 bin yıldır bozulmadan günümüze kadar gelen bu antik şehir, Ender Hanım'ın 61'inci doğum gününe ev sahipliği yapacak.
28 Eylül'de Ürdün'e uçacak olan Ender Mermerci ve dostları, 2 Ekim'de Türkiye'ye dönecekmiş. Ender Hanım'a şimdiden nice yaşlar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA