Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Polis oldu cadılar bayramı'nı bastı!

Bir Amerikan geleneği olan ve Hıristiyanlar tarafından her yıl 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı (Halloween), bu yıl hafta ortasına denk geldiği için, hafta sonunda kutlanmaya başlandı. Yabancıların âdetlerini taklit etmeye bayılan bizim sosyetikler de geri kalmamış tabii! Kurban Bayramı tatilinde Miami Star Island'daki evine giden Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil de evinde Cadılar Bayramı partisi düzenlemiş. Başta Şebnem Dinçgör olmak üzere; bayram tatilinde Miami'ye giden Türkler ve Yeşil'in Amerikalı dostları kostümlerini giyip partiye akın etmiş.

EV SAHİBİ HAKEM OLMUŞ
Partinin en dikkat çeken davetlilerinden biri Şebnem Dingör'müş. Çünkü Dinçgör, çok seksi bir Amerikan polisi kostümüyle partiye katılmış. Ev sahibi Engin Yeşil, buz hokeyi hakemi kostümüyle konuklarını ağırlarken; davetlilerden Gökhan Bilik de Arap kostümünü tercih etmiş. Amerikalılar'la bizim sosyetikler sabaha kadar eğlenip Cadılar Bayramı'nı kutlamış. Bu arada bizim sosyetiklerin, eğlenmek için hiçbir fırsatı kaçırmadıklarını bir kez daha görmüş olduk!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA