Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kadere bak!

Fanatikliğiyle tanınan Galatasaray'ın yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet ile Abdi İbrahim İlaç'ın patronu Nezih Barut'un eşi Berrak Hanım'ın ilk evliliğinden olan kızı Alpin'in flört ettiğini ilk bu köşede okumuştunuz. Yaklaşık 1.5 yıldır sessiz sedasız flört eden çiftin ilişkilerinin oldukça ciddi olduğunu öğrendim. Hatta bu yıl evlenmek istemişler ama Berrak Hanım, halen Koç Üniversitesi'nde öğrenci olan kızının evlenmesine izin vermemiş. Bu yüzden de evlilik seneye kalmış. Bu arada Abdurrahim Bey'in diğer oğlu Yasin'in de evlilik yolunda ilk adımı attığını öğrendim. Yasin, geçen ay Nesligül Gürleyik ile sözlenmiş ve 2013 yazında da düğünleri olacakmış.

ÖNÜMÜZDEKİ YAZ ÇİFTE DÜĞÜN
Anlaşılan Abdurrahim Albayrak önümüzdeki yaz kesenin ağzını sonuna kadar açacak çünkü yaz başında oğlu Yasin'e, yaz sonunda da diğer oğlu Hikmet'e düğün yapacak! Abdurrahim Bey, evlenmelerine onay verdiğine göre müstakbel gelinlerini çok sevmiş olmalı ama dünürleri açısından yüzü pek gülmeyecek gibi görünüyor! Galatasaray fanatikliği dillere destan olan Abdurrahim Bey'in müstakbel dünürleri olan Nesligül'ün babası Mehmet Gürleyik ve Alpin'in üvey babası Nezih Barut'un koyu Fenerbahçeli olduğunu öğrendim. Hatta ikisi de Fenerbahçe Kongre Üyesi'ymiş. Kaderin cilvesi işte; aşk fanatiklik falan dinlemiyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA