Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlüler korosu

Demet Sabancı Çetindoğan, Şirin Yalçın, Ceyla Aysal, Sedef Karamehmet, Arzuhan Yalçındağ ve Osman Çarmıklı'nın şarkıcılığa soyunduğunu öğrendim! Şaka değil; iş dünyası ve sosyetenin bu ünlü isimleri Kuruçeşme Arena'da sahneye çıkıp şarkı söyleyecekmiş. Hatta şarkıcılık için ders almaya bile başlamışlar.
Peki, iş dünyası ve sosyetenin bu saygı isimlerinin şarkıcılıkla ne işi var? Hemen söyleyeyim; amaçları sosyal sorumluluk bilinciyle Toplum Gönüllüleri Vakfı'na (TOG) destek olmak...

10. YILA ÇOK YAKIŞAN PROJE
Türkiye'deki 'gençlerin sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet gösteren TOG, bu ay 10. yılını kutlayacak. TOG yöneticileri 10. yıla yakışan ve büyük ses getirecek bir proje düşünürken, yardım meleği ünlülerin şarkı söyleyeceği bir gece düzenleme fikri ortaya çıkmış.
Demet Sabancı Çetindoğan, Şirin Yalçın, Ceyla Aysal, Sedef Karamehmet, Arzuhan Yalçındağ ve Osman Çarmıklı'nın da aralarında olduğu ünlü isimlere teklif götürülmüş ve hepsi de kabul etmiş.

DOĞULU'DAN DERS ALIYORLAR
27 Kasım'da, konsepte uygun olarak Kuruçeşme Arena'da gerçekleşecek olan Astaş Holding sponsorluğundaki gecede sahneye çıkıp şarkı söyleyecek ünlüler, bu konuda profesyonel bir destek almak istemiş.
Bir TOG gönüllüsü olan Ozan Doğulu da işte bu görevi üstlenmiş. Doğulu, şimdi ünlülere, şarkı söylemeyi ve sahnede neler yapmaları gerektiğini öğretiyormuş. TOG'a destek olmak için bu işe soyunan ve Doğulu ile sık sık şarkıcılık provası yapan ünlüler, bakalım nasıl bir sahne performansı gösterecek!!!

DAVETİYELER KAPIŞILIYOR

'TOG 10. Yılı Daveti' Kuruçeşme Arena'da Boğaz'a nazır kurulacak dev bir çadırda gerçekleşecek. İş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin konserini izlemek ve "TOG'un çorbasında benim de tuzum bulunsun" diyorsanız elinizi çabuk tutun. Çünkü sınırlı sayıdaki davetiyelerin resmen kapışıldığı kulağıma geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA