Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hoş kokulu bir davet

İstanbul'un parlayan yıldızı, ünlü İspanyol parfüm markası Emeshel'in de gözünü kamaştırmış olmalı ki, önceki gece Harvey Nichols'ta verdiği bir davetle İstanbul pazarına girdi...

Dünyanın parlayan yıldızı olan İstanbul, dünya markalarının gözünü kamaştırmış durumda. Her geçen gün yeni bir dünya markası İstanbul'a gelip pastadan pay kapmaya çalışıyor. Hem kadın, hem de erkek parfüm çeşitleriyle dünyanın en ünlü parfüm markalarından biri olan İspanyol asıllı 'Emeshel' de İstanbul trendine uydu. Piyasaya yeni çıkardığı 'X' ve 'Y' parfümleriyle İstanbul pazarına giren marka, Harvey Nichols'ta görkemli bir davetle parfümlerini tanıttı.

ELLERİ BOŞ ÇIKMADILAR

Mine Kalpakçıoğlu ile Hale Dicleli'nin sahibi olduğu T.I.M.E. PR'ın organizasyonunu yaptığı davet, İstanbul'un elitlerini bir araya getirdi. Emeshel'in üst düzey yöneticilerinin de katıldığı davette; elitler hem bugünlerde çok trend olan parfümleri kokladı, hem de sosyalleşti. Güzel kokular arasında keyifli birkaç saat geçiren elitler, davetten eli boş çıkmadı; hepsine Avrupa'da bu yıl çok moda olan İtalyan markası 'BBB'nin çantası ve iPad kılıfları hediye edildi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA