Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Profesör yaşlılığa çare bulmuş!

Tanıştıktan üç ay sonra, 29 Mayıs 2011'de evlendiği ve sadece birkaç ay evli kalıp ayrıldığı oyuncu Şahnaz Çakıralp ile olaylı boşanma davası devam eden Prof. Dr. Murat Öncel, kelimenin tam anlamıyla evrim geçirmiş!
Çakıralp'i, kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle mahkemeye de veren Murat Bey'i uzun süredir görmüyordum.
Önceki gün Nişantaşı'nda gördüm ve resmen başta tanıyamadım!
Çünkü Murat Bey, neredeyse yüzünün her tarafına rektifiye attırmış! Siz de Murat Bey'in eski ve yeni fotoğraflarına baktığınızda aradaki büyük farkı göreceksiniz...

YÜZÜNE YAPILMADIK ESTETİK KALMAMIŞ
Murat Öncel'in yüzüne yaptırdığı ve saymakla bitmeyen estetik müdahaleleri öğrendim. Murat Bey'in yüzü için 'total face lift' (tüm yüz germe ameliyatı) ile işe başlanmış.
Üst ve alt göz kapağı ameliyatı yapılmış. Yanaklarına yağ enjekte edilmiş. Çene ucuna çene protezi de taktıran Öncel, saç ektirmeyi de ihmal etmemiş. Ve böylece 54 yaşındaki Murat Bey; bence neredeyse 30'luk bir delikanlı gibi olmuş!
Ciddi bir estetik planlaması yapan ve Murat Bey'i resmen baştan yaratan doktorun kim olduğunu öğrenemedim ama bunun Türkiye'de yapılabileceğini pek sanmıyorum!
Bu arada yüzünden 'yaş'larını aldıran Murat Bey, artık bir playboy olursa hiç şaşmam!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA