Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dört çocuk annesi işkadını ve daha fazlası!

Bu hafta sayfamın konuğu; dört çocuğu, giyim-kuşamı ve Bebek'teki mekanı Happily Ever After ile tanınan cemiyet hayatının renkli simalarından Ayşe Kucuroğlu... Bir yandan dört çocuk büyütüp, diğer yandan mekan işleten, buna rağmen sosyal hayattan kopmadan nasıl yaşanılacağının en güzel örneğini sergileyen Kucuroğlu; dolu dolu geçen bir haftasını görüntüleyip kaleme aldı...

14 OCAK PAZARTESİ
Bugün minik bebeğim Selma ve kardeşimin oğlu Rüzgar'ı da alıp doktor Şirin'i ziyarete gittik. Doktor, önce muayenelerini yaptı; gayet iyilermiş. Sonra doktorumuz aşılarını tamamladı.
Aşı sonrası Happily Ever After'a geçip kitap ve kahve keyfi yaptık. Selma da benimle oturdu kitap okudu! Bugün Selma ilk imzalı kitabını Hacer Yeni'den aldı. Ben de aynı yazarın yeni kitabı 'Metres Rezidans'ı okumaya başladım...

15 OCAK SALI
Turkcell'in 'Ekonomiye Kadın Gücü' projesinde işini büyütmek için destek bekleyen lavaşçı Çiçek Hanım için Bağcılar'daydık. Kendi ayakları üstünde durmak isteyen girişimci Çiçek Hanım'ın yanında olduğumuzu göstermek için Bennu Gerede ile birlikte bir çekim yaptık.

16 OCAK ÇARŞAMBA
Sabah kahvemi Happily Ever After'da alarak işlerimi planladım.
Mahallemdeki çiçekçimden taze çiçekler seçtim.
Kuaförüm Yıldırım Özdemir ve Fatih... Onlar olmazsa olmaz; tam 11 yıldır onları hiç aldatmadım! Her zaman makyajımı yapan Nigar ise artık yakın dostum. Birlikte kahve içmeden beni asla bırakmaz...

17 OCAK PERŞEMBE
Çocuklar yataklarını toplamayı öğrendiler. Sabah biraz şımarıklıktan sonra ekip okula gitti! Cenk ve Selma ise bana kaldı.
Ben çalışan bir anneyim ve iş vakti... Happily Ever After mutfak ekibi ile günün programı yapıldı, yemekler ayarlandı.
Akşam organizasyonu bana düştü. Kuzenim Begüm Sel için doğum günü partisi düzenledim. Aile ve arkadaşlar bir aradaydık. İşte geceden bir anı...

18 OCAK CUMA
Mustafa Taviloğlu, yoğunluğu arasında Happily Ever After'a her zaman uğrar bir espresso molası verir.
Akşamüstü çocukları okuldan toplamaya gittim! En son küçük Cenk'i de alıp mahallemizin kitapçısı olan TURKU'de soluğu aldık. Herkes kendine birer kitap aldı.
Selma ile biraz hava almak için Bebek'te dolaşıyoruz.
Vintage kıyafet ve aksesuvarları çok severim. Yakın dostum İpek Varol; Bebek'te Eczane Çıkmazı'nda bir vintage mağaza açtı, adı Marka Butik. Oldukça güzel setler var. Gün aşırı oraya uğruyorum. Harika şeyler geliyor.
Oyuncu, aromaterapist ve ülkemizin ilk aromaterapi markası Aisha'nın yaratıcısı olan Ayşe Tolga ile birlikte öğle yemeği yedik. Yemek çok keyifli geçti; bol bol aromaterapi üzerine konuştuk.
Akşamüstü tatlı arkadaşım Özge Ulusoy ile erken akşam yemeği için buluştuk. Birlikte yemek yedik, sohbet edip güldük.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA