Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tatlıses'in eşine ev hapsi!

Ayşegül Yıldız Tatlıses; Eylül 2011'de nikah masasına oturduğu eşi İbrahim Tatlıses'e 60 yaşında altıncı kez babalık sevinci yaşatmaya hazırlanıyor. Ancak mutlu sona iki ay kalmasına rağmen ortada ciddi bir risk olduğunu öğrendim! Hamileliğinde yedinci aya giren Ayşegül Hanım, doktorunun tüm ısrarlarına rağmen sigara tiryakiliğinden vazgeçememiş! Üstelik öyle bir-iki tane de değil; günde iki paket sigara içiyormuş! Doktoru da, tüm ısrarlarına rağmen kendisini dinlemeyen Ayşegül Hanım'a, erken doğum riski olduğu için, evden dışarı çıkmaması için yasak koymuş!

SADECE HASTANEYE GİDİP EVE DÖNÜYOR
Tem Avrupa Konutları'nda oturan Ayşegül Hanım, sigara konusunda doktorunun sert uyarılarına kulak asmasa da, evden çıkma yasağına birebir uyuyormuş. Evinden sadece kontroller için çıkan Ayşegül Hanım; 12 dakika mesafedeki Maslak Acıbadem Hastanesi'ne gidip hemen evine dönüyormuş. Bir tiryakiye laf anlatmanın zorluğunu bilirim ama Ayşegül Hanım keşke kendisini ve doğacak kızını riske atmasa. Umarım ikisi de sağlıkla kurtulur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA