Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyetikler Gündeş ile düet yapacak

Yavuz Kocaömer'in kurucusu olduğu, balo komitesi başkanlığını yönetim kurulu üyesi Siren Ertan Çarmıklı'nın yürüttüğü Türkiye Engelliler Vakfı (TESYEV), kuruluşunun 14'üncü yılını kutlamaya hazırlanıyor; hem de günlerce konuşulacak bir geceyle...
19 Mart'ta Four Seasons Hotel'de gerçekleşecek bu görkemli gecede; yardımseverliğiyle dikkat çeken ve eşi Reza Zarrab ile birlikte Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne 1000 akülü tekerlekli sandalye bağışlayan Ebru Gündeş'in ücret almadan sahneye çıkacağını öğrendim.

BOL SÜRPRİZLİ GECE
Emaar'ın ana sponsorluğunu üstlendiği gecede, vakfın ve Gündeş'in konuklara çok özel sürprizleri olacağı da kulağıma geldi. Aralarında Feryal Gülman, Sema Güral Sürmeli ve Hilal Kosif'in de olduğu altı vakıf dostu; Ebru Gündeş'le birlikte sahneye çıkıp düet yapacakmış.
Çok şık ve eğlenceli geçeceğini düşündüğüm gecede, Gündeş ile düet yapma cesaretini gösterecek olanlara ve böylesi özel bir geceyi organize edenlere kocaman alkış. Bu arada davetiyelerin kapışıldığını duydum; çorbada tuzunuz olsun istiyorsanız elinizi çabuk tutun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA