Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yıldız'ın falcısı etik davranmış!

Sinan-Özlem Yıldız Serter çiftinin sonunda evlerini ayırdığını ilk bu köşede okumuştunuz.
Özlem Hanım, oğlu ile Acarkent'teki evlerinde kalırken; Sinan Bey, Çamlıca'daki baba evine taşınmıştı.
Haberimin ardından Özlem Hanım sessiz kalırken; Sinan Bey, yarım ağız haberimi yalanlamaya çalışmıştı! Çiftin sorunlarını çözemedikleri için boşanma kararı aldığını söyleyenler, aileye yakın kaynaklardı.
Ancak görünen o ki, boşanmakta kararlı olan taraf; Özlem Yıldız Serter... Yakın çevresine, Özlem Hanım'ın çok yüklü bir tazminat istediğinden yakınan Sinan Bey; artık bu tazminatı ödeyemeyeceğinden mi, yoksa gerçekten boşanmak istemediğinden mi bilmiyorum ama sanki biraz yan çiziyor!

EŞİNİN FALCISINDAN RANDEVU İSTEMİŞ!
Önceki gün de çok acayip bir şey öğrendim... Sinan Bey, eşi Özlem Hanım'ın müdavimi olduğu Hisarüstü'ndeki Şuşu Cafe'de fal bakan Şengül Hanım'dan randevu istemiş!
Evet, yanlış okumadınız; kafede olan bir arkadaşım kulaklarıyla duymuş. Ancak Şengül Hanım, sadık müşterisi Özlem Hanım'a ayıp olur diye randevu vermemiş. Sinan Bey, Özlem Hanım'ın falcısından nasıl bir medet umuyordu merak ettim doğrusu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA