Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yine maymun annesi oldu!

Dünyanın en zenginleri listesine giren merhum işadamı Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın ile en istikrarlı ilişkisini yaşadığı Tugay Gökkaya'nın aşkları dolu dizgin devam ediyor. Gökkaya'nın; bu yazı Bodrum-Çeşme hattında tatil yaparak geçiren sevgilisi Yalçın'a yavru bir maymun hediye ettiğini duydum. Hayvan sevgilisiyle tanınan, evinde tam 17 köpeğe annelik yapan, yavru timsah, balık ve kuş besleyen Yalçın; yavru maymunu görünce mutluluktan havalara uçmuş.

ÖNCEKİNİ EVLATLIK VERMİŞTİ!
Bu arada Gökkaya; bazen köpeklerine botoks yaptırdığı, bazen gözlük aldığı, bazen de kolye, küpe taktığı haberleriyle gündeme gelen sevgilisi Yalçın'a, geçen yılın başında da yavru bir maymun hediye etmişti. Ancak maymun yedi aylık olup bakımı güçleşince; Yalçın, maymununu ünlü gazeteci Canan Barlas'a evlatlık vermek zorunda kalmıştı.
Bakalım Süreyya Yalçın; bu maymununa annelik yapabilecek mi, yoksa yine başka bir aileye evlatlık mı verecek?

SÜREYYA YALÇIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA