Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yargıtay o kararı bozmuş!

Türkiye'nin 50'nci zengini Kemal Gülman'ın oğlu Lemi Gülman; altı yıldır flört ettiği, 2.5 yaşındaki oğlu Emir'in annesi Ece Özbek ile pazar günü evlendi. 17 yıllık eşi Reyhan Gülman'a 2007'de boşanma davası açan Lemi Bey, 4.5 yılın ardından muradına ermiş; mahkeme Lemi Bey'in 3.5 milyon lira boşanma tazminatı ödemesine karar vermişti. Lemi Bey, boşandığı gün mutluluktan "Deve kessem yeridir" dese de; tazminatı çok bulup Yargıtay'a başvurmuştu. Önceki ay gazeteler, Yargıtay'ın kararı onadığını ve Lemi Bey'in 3.5 milyon lira ödemeye mahkum olduğunu yazmıştı. Bu yüzden ben de evlilik haberini '3.5 milyon liralık imza' diye vermiştim. Meğer gazeteler yanlış yazmış...

KIZINA HER AY 6 BİN LİRA
Dün konuştuğum Lemi Bey; Yargıtay'ın kararı bozduğunu, boşandığı eşi Reyhan İpekel'e 1 lira bile tazminat ödemediğini söyledi. Gülman, sadece velayeti anneye verilen kızı Yasmin'e, aylık 6 bin lira nafaka ödeyecekmiş. Yani, 4.5 yıl boyunca mahkeme koridorlarını arşınlayan, bir yıl da Yargıtay kararını bekleyen Lemi Bey; azmedip 17 yıllık eşi ile yollarını, 1 lira bile vermeden ayırmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA