Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Halefinin doğum gününe katıldı!

28 Eylül, eski TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'in 50'nci doğum günüydü. Ümit Hanım'ın 2003'teki 40'ıncı doğum gününde, dillere destan bir doğum günü düzenleyen Cem Boyner; eşinin 50'nci doğum günü için de Roma'da bir kutlama organize etmişti. Hatta 3.5 ay öncesinden dostlarını, 27-29 Eylül tarihlerini boş bırakmaları için aramıştı.
Ancak Serra Berdan ile Kerim Sungur'un 28 Eylül'de Roma'da evlenmeye karar vermesi; Cem Bey'in planını suya düşürmüştü!
Cem Bey, yine de eşi Ümit Hanım'a üç gün süren bir doğum günü daveti hazırladı ama Roma'da değil, İstanbul'da...

GÖRÜNMEK İSTEMEDİ
Ümit Hanım'ın doğum günü kutlamaları, cuma günü Halas 71 yatında başladı. Kutlama, ertesi gün Boyner çiftinin Kanlıca'daki yalılarında devam etti. Ümit Hanım'ın bu mutlu gününde yanında olabilmek için yalıya gidenlerin arasında en dikkat çeken kişi ise, Cem Boyner'in eski eşi Bilgün Dereli'ydi! Halefinin doğum gününü kutlamaya küçük kızı Emine Kürşat ile giden Bilgün Hanım, gazetecilerin görüntü almaması için yalıya arabasıyla girdi. Bilgün Hanım'ın bir dönem hanımı olduğu yalıya, evin yeni hanımının misafiri olarak gitmesi büyük cesaret doğrusu...
Ümit Hanım'ın doğum günü kutlaması, pazar günü yine Halas 71'deki brunch daveti ile son buldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA