Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evlenmeden ikinciye hamile kalmış!

Ünlü diyetisyen Dr. Ender Saraç, 20 yıllık eşi Sevgi Saraç ile boşanma davası sürerken kalbini başka bir kadına kaptırmış; üstelik bu kadından 25 Kasım 2010'da bir oğlu dünyaya gelmişti. Kendisine bir erkek evlat veren sevgilisi Benan Kurtuluş ile vuslata erebilmek için gün sayan Saraç'ın yedi yıl süren boşanma davası Haziran 2011'de sonlanmıştı.
Ancak eşi Sevgi Hanım, temyize gidince, çiftin nikah hayali başka bir bahara kalmıştı!
Davanın Yargıtay'da da karara bağlanmasının ardından Saraç ile Kurtuluş için vuslata erme zamanı artık gelmiş; yıllardır hayalini kurdukları imzaları, nihayet 7 Ekim'de Arabesque'de atacaklarmış...

BU KEZ KIZ GELİYORMUŞ
Bu arada çiftle ilgili bir müjdeli haber daha duydum! Aşıklar, yıllardır hayalini kurdukları imzaları bir türlü atamasalar da ikinci bir çocuk yapmaktan geri kalmamışlar; oğulları Mikail'e bir kardeş geliyormuş. Hamileliğinde altıncı ayı geride bırakan Benan Hanım, bu kez bir kız bebek dünyaya getirecekmiş. Umarım anne de, bebek de sağlıkla kurtulur.
Bu arada; ikinci çocuklarını kucağına almadan Benan Hanım'a nikah kıymayı başaracak olan Ender Bey'in, eski eşi Sevgi Hanım'dan da Özcan adında bir oğlu var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA