Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Roma'da bir servet kaybetmiş!

Türk tiyatrosunun duayenlerinden Haldun Dormen'in kardeşi Güler Yiğit, önceki hafta yakın bir arkadaşının torununun düğünü için Roma'ya gitmişti. Ancak duydum ki; Roma tatili, Güler Hanım'ın resmen burnundan gelmiş! Roma'da, rahmetli eşi Muhtar Yiğit'in hediyesi olan 13 karatlık yüzüğü ve pırlanta küpelerini çaldırmış! Eskilerin tabiriyle 'kaldırım taşı' büyüklüğündeki tek taşın tam fiyatını bilmiyorum ama fotoğrafta gördüğünüz, ünlü emlak kralı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın 15 karatlık yüzüğü 2 milyon dolar olduğuna göre, Güler Hanım'ınkini siz tahmin edin artık! Kendisi için manevi olarak da büyük değeri olan yüzüğünün çalınması, Güler Hanım'ı çok üzmüş.

DAHA ÖNCE NAPOLİ'DE DE SAATİNİ ÇALMIŞLARDI
Böylesi değerli bir yüzüğü, hırsızları ile ünlü Roma'ya götürme gafletinde bulunan Güler Hanım, tedbir olarak yüzüğünü parmağında taşımak yerine çantasına koymuş. Ancak hırsızlar çantasından da çalmayı başarmış işte. İşin garibi; Güler Hanım, beş-altı yıl önce de Napoli seyahatinde kolundaki Cartier saatini çaldırmıştı. Keşke o olaydan ders alıp böylesi değerli bir yüzüğü Roma'ya götürmeseydi. Atalarımız, "Cana geleceğine, mala gelsin" der ama mal da canın yongası tabii...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA