Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Grammy'yi yerinde izletti

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanlarından Ali Şen'in büyük oğlu Adnan Şen'in, 40 yaşına basan eşi Begüm Şen'e jestleri hız kesmeden devam ediyor! Adnan Bey; Begüm Hanım'ın 15 Ocak'taki 40'ıncı doğum gününde, yaşgünü hediyesi olarak kesenin ağzını sonuna kadar açıp ilk olarak 500 bin Euro'ya (yaklaşık 1 milyon 600 bin lira) son model Bentley Continental GT otomobil almıştı.

TÖREN KIYAFETİ ELIE SAAB'DAN

Adnan Bey'in son jesti ise; Begüm Hanım'ı, Amerika'nın Los Angeles şehrinde düzenlenen 56. Grammy Ödül Töreni'ne götürmek oldu. Öğrendim ki; Begüm Hanım'ın en büyük hayallerinden biri, ya Grammy ya da Oscar törenini canlı olarak yerinde izlemekmiş. Bunu zaman zaman dile getiren Begüm Hanım'a Grammy'yi izlemek nasip oldu sonunda! Adnan Bey ile Begüm Hanım, çocuklarını sömestir tatilinde Los Angeles'a götürmeye karar vermiş. Los Angeles'ta olacakları tarih, 56. Grammy Ödül Töreni ile çakışınca Adnan Bey, tüm ayarlamaları yapıp Begüm Hanım'ın ayaklarını bir kez daha yerden kesmiş. Elie Saab imzalı elbisesi ile törende boy gösteren Begüm Hanım, bu geceyi ve eşinin jestini unutmayacaktır herhalde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA