YAZARA MAİL GÖNDER Yeni lezzetler için Paris'e gitmişler

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

Tansu Çiller'in oğullarıyla kurduğu Mar Group'la birçok başarılı mekan yaratan Uğur Karabayır, İstanbullular'a yeni lezzetler tattırmak için dünyayı geziyor. Karabayır'ın şimdi de, üç yıl üst üste 'En İyi Dünya Mutfağı' ödülünü kazanan Hardal'ın mönüsüne yeni lezzetler eklemek için Paris'e gittiğini öğrendim. Karabayır, işletme müdürü Serhan Akıcı ve mutfak koordinatörü Erbek Avşar ile birlikte Paris'teki yerel restoranları dolaşıp yeni lezzetler arayacakmış. Bakalım bu yaz Hardal'larda hangi yeni lezzetleri tadacağız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.