Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İ̇lk kez mezuniyette bir araya gelecekler

Kendisini aldattığı iddiasıyla eşine 200 milyon liralık boşanma davası açan Feryal Gülman'ın, Kemal Gülman'dan olan oğlu Aslan, lise son sınıfı okumak için İsviçre Lugano'daki The Tasis School'a gitmişti. Dün son sınavına giren Aslan'ın, cumartesi günü mezuniyet töreni varmış.
Bunu öğrenince; Feryal Hanım'a olan kızgınlığını Aslan'dan çıkaran ve oğluyla da konuşmayan Kemal Bey'in mezuniyet törenine gidip gitmeyeceğini merak ettim. Öğrendim ki Aslan, mezuniyet sevincini buruk yaşamayacakmış.Feryal Hanım gibi Kemal Bey de, oğlunun mezuniyet töreninde mutluluğuna ortak olmak için Lugano'da olacakmış.

OĞLUNU ŞİRKETE SOKMAMIŞTI!
Hatırlarsanız Kemal Bey; oğlu Aslan'ı, yeni yıl tatili için İstanbul'a geldiğinde şirketten içeri sokmamıştı.Ardında da, Aslan'a Los Angeles'ta uygun bir üniversite arayan ajansın parasını kesmişti. Anlaşılan Kemal Bey, aralarındaki buzları eritmek için oğlunun mezuniyet sevincine ortak olmak istemiş. Bence çok da iyi etmiş. Karı-koca arasında yaşananlara bir şey diyemeyeceğim ama Kemal Bey'in eşine karşı oğlunu kullanması kötü olmuştu.
Bu arada geçen yıl Temmuz ayından bu yana ayrı yaşayan ve zor bir süreç geçiren Gülman çifti, ilk kez Aslan'ın mezuniyet töreninde bir araya gelecek. Hoş, birkaç kez İstanbul'da aynı davetlere katılmış, ancak bırakın selamlaşmayı, yüz yüze gelmemek için köşe kapmaca oynamışlardı.
Kim bilir, Aslan'ın mezuniyet töreninde belki boşanma konusunda da uzlaşma sağlayabilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA