Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eğlenmeden evlenmişler

Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim ile Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı, Ekim ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmışlardı. 16 Mayıs'ta da, hazırlıkları aylardır süren bir düğün töreni ile Shangri-La Bosphorus'ta vuslata ereceklerdi. Ancak Soma'da yaşanan facia karşısında örnek bir davranış gösteren müstakbel çift, bir basın açıklaması yapmış ve düğün törenlerini ertelediklerini bildirmişti. Ancak öğrendim ki; düğün törenlerini erteleyen çift, geçen hafta aile arasında gerçekleşen sessiz sedasız bir törenle nikah kıyıp gelingüvey olmuş.

İMZALARINI ATIP MALDİVLER'E GİTMİŞLER
Buse ile Volkan, aylardır düğün törenleri için koşturuyordu. Balayı destinasyonları için de Maldivler'i tercih eden çift, uçak biletleri ve otel rezervasyonlarını yapıp ücretlerini de ödemişti. Balayından döndükten sonra oturacakları yuvalarını da hazırlamışlardı. Hal böyleyken, Soma faciasından sonra üç günlük ulusal yas ilan edildiği bir ortamda düğünlerinden vazgeçseler de, sessizce nikah kıymakta bir sakınca görmemişler anlaşılan. İmzayı atıp resmen evlenen ve ardından balayına giden genç çift, umarım bir ömür boyu aynı yastığa baş koyar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA