Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Aslan' gibi bir Miles'ı olacak

Malkoç-Bade Süalp çifti, Miles ismini verecekleri oğullarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Sezaryen yerine normal doğum yapmayı tercih eden Bade Süalp'in doktoru, doğum için Ağustos ortasına gün vermiş. Eğer doğmak için inat edip de 22 Ağustos'u geçirmezse; adının anlamı 'vicdanlı, merhametli' olan Miles, Aslan erkeği olarak dünyaya gelecek. Yani ünlü astrolog Filiz Özkol'a göre; gururlu, ılımlı, zeki, sevecen ve romantik bir erkek olacak. Hamileliğinin son günleri, yazın en sıcak günlerine denk geldiği için epey zorlandığını duyduğum Bade, doğum için Amerikan Hastanesi'nde karar kılmış. Umarım bir avazda kurtulur.
Bu arada hatırlatayım; Miles, babası sayesinde İngiliz vatandaşı da olacak. Hamilelik dönemindeki son tatilini geçen ay Yunan adası Santorini'de yapan Bade Süalp, doğuma az bir süre kaldığı için bu sıcak günleri mecburen İstanbul'da geçiriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA