Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu seferki kısa sürdü!

Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar, işadamı Nurettin Hasman ile yedi yıl, milli sörfçü Bora Kozanoğlu ile de üç yıl flört etmişti. Yaşadığı uzun süreli bu beraberlikler evlilik beklentisine rağmen ayrılıkla sonuçlanan Taşpınar, yaklaşık iki yıl süren aşk orucunu Şubat ayında avukat Can Verdi ile bozmuştu. Yıllardır Türkiye'nin en fazla gelir vergisi ödeyen ilk 100 isminin arasına girecek kadar başarılı bir avukat olan Can Verdi; işinde gösterdiği başarıyı, daha öncekilerde olduğu gibi bu ilişkisinde de gösterememiş! Eda Taşpınar ile Can Verdi'nin beş aylık aşkı son bulmuş!

BU AŞK EDA'YA CAN VER(ME)Dİ!
2008 yılında Serra Tokar ile yaşadığı aşkla adını öğrendiğimiz; ardından Özge Sabuncu ile flört edip sırra kadem basan Can Verdi, Eda Taşpınar ile sahalara geri dönmüştü! Benim gibi herkes, iki yıl boyunca gönül kapılarını herkese kapayan, sadece yaptığı işlere odaklanan Taşpınar'ın, bu kez aradığı aşkı bulduğunu düşünmüştü. Ancak birkaç kez benim de mutluluklarına şahitlik ettiğim çift, hepimizi yanılttı! Sonuç olarak; daha önceki iki ilişkisinde de evliliğin eşiğinden dönen, bu kez hayatının en kısa ilişkisini yaşayan Eda Taşpınar'a, bu aşk Can Ver(me)di!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA