Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Annesini İzmir'de 'ev'lendirmiş

24 Haziran'da Bedri Güntay ile ikinci evliliğini yapan ve yaklaşık dört ay sonra anne olmaya hazırlanan Pelin Karahan'dan annesine büyük jest! Henüz sekiz aylıkken anne-babası boşandığı için zor bir çocukluk dönemi geçiren, eve destek olabilmek için lise son sınıfta çalışmaya başlayan Karahan, o yıllardaki hayalini gerçekleştirmeyi başarmış.
Ünlü oyuncu, annesine İzmir'in gözde semti Karşıyaka'dan güzel bir ev alıp, içini dayayıp döşemiş.
Karahan, aslında ne kadar hayırlı bir evlat olduğunu annesine ev almadan epey önce göstermiş. Karahan, oyuncu olup iyi para kazanmaya başladığından beri annesinin ev kirasını ödüyormuş. Hatta Karahan, annesinin ikinci eşinden olan kız kardeşi okula başladığından beri onun bütün okul masraflarını da üstlenmiş. Güzel oyuncu, daha çocukken "Anne ben ileride çok para kazanacağım ve seni rahat ettireceğim" dermiş.
Nasıl hayırlı evlat olunacağına çok güzel bir örnek oluşturan Pelin Karahan'ın dört ay sonra dünyaya gelecek çocuğu da inşallah kendisi gibi hayırlı bir evlat olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA