Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Monte Carlo'da jet-set'le buluştular

Monte Carlo'daki görkemli baloların gediklisi olan İstanbul'un elitleri, hafta sonu da 61. Gül Balosu'ndaydı. Monaco Prensi II.
Albert ve Hannover Prensesi Caroline'in himayesinde, Prenses Grace Kelly Vakfı yararına yapılan ve dünya jet-set'inden yaklaşık 800 davetlinin katıldığı baloda, İstanbul'un elitlerinden 30'u da en ön masada yerlerini almıştı.
Modanın dev ismi Karl Lagerfeld'in temasını art deco olarak tasarladığı baloda; misafirler, yemeklerini ünlü müzisyen Faada Freddy ve orkestrasının şarkıları eşliğinde yedi. Balo, ünlü şarkıcı Lily Allen'ın hareketli şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar sürdü. Dünya jet-set'i ile kaynaşan İstanbul'un elitleri, balodan çok keyifli ayrıldı.

SMB'nin (Monte Carlo La Societe des Bains de Mer) Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren, baloya katılan İstanbul'un elitleri ile yakından ilgilenirken, Hermitage Hotel Genel Müdürü Pascal Camia, otelinde konaklayan Türkleri, Türkçe 'Hoş geldiniz' notuyla karşılamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA