Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu yaz Komşu'nun güneşiyle yanacak!

Yıllar yılı Bodrum'un gediklisi olan, yattığı şezlonguyla bütünleşen Eda Taşpınar; Bora Kozanoğlu ile yaşadığı aşkın yüzü suyu hürmetine Çeşmeli olmuş, üç yıllık ilişkisi bitse de Çeşme aşkı bitmemişti.
Hatta geçen yıl Çeşme'den ev alan Taşpınar'ın, bu yıl Çeşme ile de irtibatı koparacağını öğrendim! İlk göz ağrısı Bodrum'a dönmeye de niyeti yok! Taşpınar, bu yaz sezonunda Komşu'nun şezlonguna uzanmaya karar vermiş!

TERCİHİ MİKONOS

Eda Taşpınar; yaz sezonunu, geçtiğimiz yıllarda sık sık gittiği Yunanistan'ın çılgınlar adası Mikonos'ta geçirmeye karar vermiş. Önümüzdeki günlerde sezonluk ev kiralamak için Mikonos'a gideceğini duyduğum Taşpınar, bütün yazı Komşu'da geçirmeyi planlıyormuş. Sadece iş için Türkiye'ye gelip geri dönecekmiş.
Son birkaç yıldır Komşu'da takılmak zaten gayet popülerdi. Mikonos'ta yazlık kiralamanın ise bu yaz trend olacağı konuşuluyordu.
Galiba Taşpınar trende uymak istemiş. Bu arada amcası ve yengesi Adnan-Indhira Taşpınar'ın piyasaya borç takıp Dominik'e kaçtığı ve alacaklıların Eda Taşpınar'ın peşine düştüğü yazılıp çizilmişti. Acaba Komşu'ya gitmesinin bir nedeni de bu olabilir mi diye düşünmeden edemedim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA