YAZARA MAİL GÖNDER Boğaz'a karşı keme kebabı keyfi

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

Avrupa'nın trüf mantarı varsa, bizim de keme mantarımız var. Fransa, İspanya ve İtalya'da yetişen trüf gibi, keme mantarı da çok nadir yetişen bir mantar. Mart sonu ile Mayıs başı arasında, Gaziantep ve çevresinde yetişen kemenin, Antep mutfağında önemli bir yeri var. Keme kebabı ise çok ünlü. Keme kebabını yemek için Antep'e gitmenize gerek yok; Boğaz'ın gözde kebapçısı Rumelihisarı'ndaki Nezih, Gaziantep'ten gelen kemeyle yapılan keme kebabını Nisan boyunca servis edecekmiş, aklınızda olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.