Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Barışma yok babam Fani'yle görüşmüyor

GÜNAYDIN'ın spiker Birsu Eren'le Bodrum'da görüntülediği Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal'ın kızı Ceyla Aysal'dan şok sözler!

BODRUM KAÇAMAĞI
Galatasaray eski başkanı, ünlü işadamı Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da spiker Birsu Eren'le tatilde görüntülenmişti. Bu gelişmenin ardından gözler, Aysal'ın Yunan eşi Fani Aysal'a çevrilmişti. Ancak cuma günü ilginç bir gelişme yaşandı.

'İŞİN ASLI BAŞKA'
Ünal Aysal, eşi Fani'nin tatil yaptığı Mikonos adasına gitti. Aysal, bir gece adada kaldı. Bu durum, eşinin, çapkın işadamını affettiği şeklinde yorumlandı. Tüm bu olaylar yaşanırken, önceki gün sürpriz bir telefon aldım. Arayan Aysal'ın büyük kızı Ceyla Aysal'dı.

'SADECE ALİN'İ GÖRDÜ'
Ceyla Aysal, "Babam Mikonos'a konsere değil, küçük kız kardeşim (Fani'den olan) Alin'i görmeye gitti. Bu arada babam uzun süredir Fani ile görüşmüyor" dedi.

***

YUNAN YENGE YİNE TÜRKİYE'Yİ TERK ETMİŞ
Atalarımız, 'Ateş olmayan yerden duman çıkmaz' diye boşuna dememiş... Geçen Eylül'de; o dönem Galatasaray başkanı olan Ünal Aysal ile Yunan eşi Fani Hanım'ın aralarının limoni olduğunu yazmıştım; ortalık karışmıştı. Neyse ki çift, bir süre sonra evliliklerinin üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmayı başarmıştı. Ancak çok güvenilir birisinden öğrendim ki; o kara bulutlar, çiftin evliliğinin üzerine yine çökmüş! Güvenilir kaynağım kim mi? Ünal Aysal'ın ortanca kızı Ceyla Aysal Kırklar...

FANİ AYSAL KIZIYLA YUNAN ADALARINI TURLUYORMUŞ
Yunanistan'ın en ünlü şarkıcılarından biri olan Antonis Remos'un cuma günü Mikonos'un en popüler mekanı Nammos'ta konseri vardı. Mikonos'un ve Remos'un hayranı olan pek çok Türk, adaya akın etmişti. Aynı tarihte ex başkan Ünal Aysal da adada olduğu için, herkes Aysal'ın da konsere gittiğini düşünmüştü. Ancak Ünal Bey'in adaya gidiş nedeni çok farklıymış. Önceki gün arayan Ceyla Hanım, "Babam Mikonos'a konsere değil, bir günlüğüne kız kardeşim Alin'i görmeye gitti" dedi! Meğer Ünal Aysal'ın, uğruna 32 yıllık eşi Ahu Aysal'dan boşandığı Fani Hanım ile arası yine çok limoniymiş. Fani Hanım, yaklaşık iki aydır kızları Alin ile birlikte, Ünal Bey'in 25 milyon Euro'ya yaptırdığı Barbie adlı yatla kendi vatanının karasularında tatil yapıyormuş. Ünal Bey de, ara ara Yunan adalarına kızı Alin'i görmeye gidiyormuş.
Bayram tatilinde, geçtiğimiz yıl adının aşk dedikodularına karıştığı Birsu Eren ile Bodrum'da görüntülenen Ünal Bey ile Fani Hanım, bu sefer de evliliklerini kurtarabilecekler mi acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA