YAZARA MAİL GÖNDER Yeniliklerle sezonu açtı

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

İstanbul'un en iyi fine dining restoranlarından biri olan Etiler'deki The Galliard, yeni konsepti The Galliard Brasserie ile kış sezonunu açtı. İstanbul'un elitlerinin müdavimi olduğu mekan, fine dining konsepti ile İtalyan, Fransız ve İspanyol mutfağının lezzetlerini sunarken, giriş katında ise brasserie konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. Mekanın şefi Turgut Ay'ın, elitlerin bayıldığı lezzetlerine, bu kış için yenilerini eklediğini duydum. Ay'ın brasserie mönüsü de iddialıymış. Farklı lezzetler tatmak için The Galliard'ı mutlaka denemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.