Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kızılay için kırmızı koleksiyon

HELİN AVŞAR 11 ARALIK'TA 'HAYIRLI' BİR DEFİLE YAPACAK

Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar, yıllar önce modacılığa el atıp Hell-in markasıyla kıyafetler tasarlamaya başlamıştı. Ancak arada oyunculuk, sunuculuk ve gazetecilik mesleklerini deneyen Helin; bir süre önce ilk göz ağrısı tasarımcılığa geri dönmüştü. Zaman zaman tasarımlarını sergilemek için ablasının gönüllü mankenliğini yaptığı Helin, şu sıralar yeni bir koleksiyon ve defile heyecanı yaşıyor.

AÇIK ARTIRMAYLA SATACAK
Yapacağı defileyi ve defilede sunacağı koleksiyonun detaylarını öğrenmek için Helin Avşar'ı aradım; mutluluğu ve heyecanı sesinden belli oluyordu. Helin, aylardır uğraştığı 30 parçalık koleksiyonunu tanıtacağı defilesini Türk Kızılayı yararına gerçekleştirecekmiş.
Ayrıca adını 'Kırmızı' koyduğu defilesini, 11 Aralık'ta Conrad Hotel'in balo salonunda yapacakmış. Defilenin koreografisini Uğurkan Erez, sunuculuğunu ise Aşkım Kapışmak üstlenecekmiş.
Helin, Aşkım Kapışmak'ın yöneteceği bir müzayedeyle, tasarımlarını satışa sunacağını ve elde edeceği gelirin tamamını Türk Kızılayı'na bağışlayacağını söyledi. Yapacağı bu 'hayırlı' defile için Helin Avşar'a kocaman alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA