Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sanat aşkına bir araya geldiler

İstanbul Modern'in, çocukların ve gençlerin sanat eğitimine kaynak yaratmak için başlattığı Gala Modern'in yedincisi önceki gün gerçekleşti. Yedinci Gala Modern yine çok görkemli geçti ve iş, cemiyet ve sanat hayatından yaklaşık 600 seçkin ismi bir araya getirdi. Ev sahipliğini İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı'nın yaptığı galaya katılan kadın davetlilerin şıklıkları da görülmeye değerdi doğrusu.

MÜZAYEDEYE İLGİ BÜYÜKTÜ
Galada; Raffi Portakal ve kızı Maya Portakal Bitargil'in yönetiminde bir de müzayede yapıldı ve Nuri Bilge Ceylan, Adnan Çoker ve daha pek çok sanatçının İstanbul Modern'in eğitim projelerine destek olmak için hazırladıkları özel eserler satışa sunuldu. Müzayedeye ilgi çok büyük oldu ve eserler adeta kapışıldı. Bu arada Halit Ergenç de, İstanbul Modern'in 'Yok Olmadan' başlıklı sergisine paralel düzenlenecek olan eğitim programlarını tanıttı.
Gala Modern sayesinde şimdiye kadar tam 220 bin çocuk ve gencin sanat eğitimi alması sağlandı.
Bu geceden elde edilecek gelirle de, yaklaşık 40 bin çocuk ve gence daha sanat eğitimi verilecek.
Emeği ve katkısı geçen herkesin ellerine sağlık...

Bu yıl ana sponsorluğunu Eren Holding'in üstlendiği, sunuculuğunu Rana Erkan Tabanca'nın gönüllü olarak yaptığı Gala Modern'in mekan tasarımına Vakko Espace, organizasyonuna ise Dream Design Factory (dDf) imza attı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA