Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Linet'in peşinden Batum'a gitti

Dostluk mu yoksa yeni bir aşk mı doğuyor?

Yılbaşı gecesi Batum'da sahneye çıkan Linet, yoğun kar yağışı nedeniyle Batum'da mahsur kalmıştı. Ünlü şarkıcı bu yüzden ancak pazar akşamı yurda dönebilmişti. Yeni yılı karşılamak için Batum'a gidip kar nedeniyle mahsur kalan sosyetik bir ismin daha olduğunu öğrendim: Kemal Gülman... Eşi Feryal Gülman ile boşanma davaları Yargıtay'da olan Kemal Bey, yılbaşı akşamı Linet'i izlemek için Batum'a gidince, kar nedeniyle Türkiye'ye dönememiş!
Kemal Bey'in Linet'in peşinden Batum'a kadar gittiğini duyunca, ufak bir araştırma yaptım.
Yakın zamana kadar Kemal Bey'in, Linet'i tanımadığını öğrendim.

GÜLMAN, LİNET'İ EVİNDE AĞIRLAMIŞ!
Artık ne zaman tanıştılar ve Kemal Bey, neden 2016'ya Linet'i dinleyerek girmek istedi bilmiyorum ama daha da ilginç bir bilgiye ulaştım. Kemal Bey, Linet'i Tarabya'daki evinde de ağırlamış.
Hemen yanlış anlaşılmasın tabii...
Evde, Kemal Bey'in büyük kızı Jülyet Benbasatın'ın torunu Shlomi ile birileri daha varmış.. Hatta Shlomi, Linet ile çektirdiği yandaki fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşmış. Ancak Kemal Bey'in, Linet'i evinde ağırlaması, sonra da peşinden Batum'a gitmesi bana tuhaf geldi. Bakalım bunun altından ne çıkacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA