Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İçindeki soliste söz geçirememiş

Mehmet Pisak şarkılarıyla herkesi mest etti

Seben Koçibey ile evliliğini geçen yıl dostça bitiren, İskender-Mehveş Pisak çiftinin oğlu Mehmet Pisak'ın içinde bir solist varmış meğer! Mehmet Bey'in içindeki bu solist geçtiğimiz günlerde Hotel Les Ottomans'daki caz kulübü Jazz&More'da ortaya çıkmış. Mehmet Bey, arkadaşları ile gittiği Jazz&More'da içindeki soliste söz geçirememiş ve kendini sahneye atmış. Popüler caz şarkıları seslendiren Mehmet Bey'in sesinin güzelliği ise herkesi dumura uğratmış! İnanamayacaksınız ama sahneden inerken devam etmesi için alkış tufanı kopmuş...

DİĞER SOSYETİK SOLİSTLER
2012'de, yüzde 95.6'lık hissesi 700 milyon dolara ABD'li Amgen'e satılan Mustafa Nevzat İlaç Sanayii'nin ex-veliahtlarından Mehmet Bey'in parasını bitirebileceğini sanmıyorum ama bitirse bile şarkı söyleyerek geçimini sağlayabilir! Bu arada, şarkıcılığa meraklı birçok sosyetik isim olduğu aklıma geldi; onları da bir hatırlatayım. Kendi düğününde sahneye çıkan Ceyla Aysal Kırklar, onların başında geliyor. TOG 10'uncu yıl gecesinde sahneye çıkan Şirin Yalçın, uzun yıllar albüm çıkarma hayali kuran Lara Kamhi de sosyetik solistler arasında bulunuyor. Hayali için Four Seasons'ın balo salonunu Maksim Gazinosu'na çeviren ve 300 dostunu davet edip sahneye çıkan işadamı Sebahattin Somal ise bu işi ciddiye alanlardandı. Tabii Çaba Derneği'nin 10'uncu yıl kutlamasında sahneye çıkan İdil Fırat'ı da unutmamak gerek... Bu arada, içindeki solisti dışarı çıkarma cesareti gösteren bütün sosyetikleri buradan kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA