Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

19 yıllık büyük aşkta sürpriz son

Ünlü oyuncu Demet Akbağ'ın kızkardeşi olan yemek danışmanı Sedef İybar ile ilgili öyle bir şey öğrendim ki, ağzım bir karış açık kaldı! Sedef Hanım'ın başrolünde olduğu ve film senaryolarına taş çıkaran olayın içinde aşk var, ihanet var, mutluluk var, hüsran var… Neyse lafı fazla uzatmadan olayı anlatayım. Sedef İybar, 20 yaşında Şükrü Gürün ile evleniyor, bir kızı oluyor ve mutlu mesut bir evlilik sürdürüyor. 15 yıl sonra bu mutluluk sona eriyor, çünkü Sedef Hanım gönlünü Korkut Ömür adlı bir 'Ironman'e kaptırıyor. Bu arada Korkut Bey de Mehtap Hanım ile evli ama gönüllerine söz geçiremiyorlar ve eşlerinden boşanıp aşklarını yaşamaya başlıyorlar. Evlenmiyorlar ama 19 yıldır Korkut Ömür-Sedef İybar çifti olarak yaşıyorlar.

HAYAT ARKADAŞININ ESKİ EŞİNE DÖNMESİNi KABULLENEMEMİŞ
Ancak geçen hafta büyü bozuluyor ve büyük aşk, şok bir kararla sona eriyor. Korkut Ömür, geçen hafta ortada hiçbir sebep yokken Sedef İybar'a ayrılmak istediğini söylüyor. Gerekçesi ne biliyor musunuz? Eski eşine, yani 19 yıl evvel Sedef İybar uğruna terk ettiği Mehtap Hanım'a döneceğini söylüyor. Öyle de yapıyor, Sedef İybar'ı terk edip eski eşine dönüyor. Yakın çevresinden öğrendiğim ki, Sedef Hanım, bir haftadır adeta komadaymış. Terk edilmeyi, üstelik Korkut Bey'in, kendisi için terk ettiği eski eşine dönmesini bir türlü kabullenemiyormuş. Artık eden bulur mu desem, Korkut Bey'de nasıl bir kalp var mı desem, eski eş Mehtap Hanım'ın 19 yıl sonra eski eşini affetmesine mi şaşırsam; bilemedim. Gönül ferman dinlemiyor diye boşuna dememişler…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA