Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Barışmadılar boşanacaklar!

KANLI BIÇAKLI OLAN ÇİFTİN BARIŞMA HABERİ YALAN ÇIKTI

Olaylı boşanma davaları ile magazin gündeminden düşmeyen Bade İşçil ile Malkoç Süalp'in barışıp tekrar aynı evde yaşamaya başladıklarına dair haberleri okuyunca; hem şaşırmış, hem de sevinmiştim doğrusu. Oğulları Azur'un yüzü suyu hürmetine birbirleri hakkında söylediklerini yutup, yaptıklarını da unutup barıştıklarını düşünmüştüm.
Ancak ufak bir araştırmadan sonra öğrendim ki kimsenin barış çubuğu tüttürdüğü falan yokmuş.

8 MART'TA BOŞANABİLİRLER
Çifte yakın bir kaynaktan, boşanma sürecinin aynı şekilde devam ettiğini öğrendim. İlk duruşmaları 14 Ocak'ta gerçekleşen çiftin ikinci duruşması 8 Mart'ta görülecekmiş.
Bu arada hemen her ay bir vukuat haberi gelen ve birbirleri hakkında demedik laf bırakmayan çiftle ilgili bir iyi gelişme var!. Birbirlerinin gözünü oymaya çalışan çift; en azından ortak bir paydada uzlaşabilmek için avukatlarını görüştürmeye başlamış. Umarım avukatlar bu zorlu süreci iyi yönetip çiftin, artık kavgasız-gürültüsüz bir şekilde boşanmalarını sağlar. Kimbilir; belki de 8 Mart'taki duruşmaya 'anlaşmalı boşanma' için girerler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA