Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bitargil çiftinin kızı dünyaya geldi

Antakyalı erkekle flört etme modasına uyan ve iki yıl birlikteliğin ardından İbrahim Bitargil ile Eylül 2014'te evlenen Maya Portakal Bitargil'in bebek beklediğini ilk bu köşede okumuştunuz. İstanbul-Antakya aşkının meyvesinin dünyaya geldiğini de ilk benden öğrenin... Maya Hanım, pazar günü Amerikan Hastanesi'nde nur topu gibi bir kız dünyaya getirdi. Hastaneye gidenlerden öğrendiğime göre Maya Hanım'ın da, Defne Olivia adını verdikleri kızlarının da sağlık durumu gayet iyiymiş.

DEFNE OLIVIA AİLEYİ SEVİNCE BOĞDU
İlk kez babalık heyecanı yaşan İbrahim Bey'in de, ilk torunlarını kucaklarına alan ünlü müzayedeci Raffi Portakal ile eşi Zülal Hanım'ın da mutluluktan ayakları yere basmıyormuş. Maya Hanım atalarının izinden gitmiş; pirinç tokmağını babası Raffi Portakal'ın elinden alıp Portakal Ailesi'nin dördüncü kuşak müzayedecisi olmuştu. Bakalım kızları Defne Olivia da, bayrağı annesinden devralıp ailenin beşinci kuşak temsilcisi olacak mı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA