Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Anaokulunda öğretmen oldu

SELİN KOZAK PATRONLUK YERİNE KUTSAL BİR MESLEK SEÇTİ

Sosyetenin yakından tanıdığı, Osçar Holding'in patronu Osman-Zeynep Çarmıklı çiftinin kızları, işadamı Uzay Kozak'ın eşi Selin Kozak'ın hayatına atıldığını öğrendim. Ancak Osçar Holding'in hissedarı olan Selin Hanım; ne holdingte, ne eşinin şirketinde, ne de kendi kurduğu bir şirkette çalışıyor. Peki ne mi yapıyor? Belki inanmayacaksınız ama öğretmenlik yapıyor.

ÇOCUKKEN DE FARKLIYDI
Evet inanması zor; bir holding patronunun kızı ve bir işadamının eşi, öğretmen olmuş. 2006'da Uzay Kozak ile evlenip Londra'ya yerleşen, 2007'de kızları Kayra'yı, geçtiğimiz Ekim'de de oğulları Adnan Atlas'ı dünyaya getiren Selin Hanım, geçtiğimiz yaz eşi ve kızıyla İstanbul'a kesin dönüş yapmıştı. Selin Hanım, çoğu sosyetik arkadaşı gibi AVM'lerde ve kafelerde vakit öldürmek yerine çalışmak istemiş. Ancak işin kolayına kaçıp patronluğu değil, öğretmenliği tercih etmiş. Levent'teki bir anaokulunda İngilizce öğretmenliği yapıyormuş ve her gün tam mesai çalışıyormuş.
Çocukluk yıllarından beri tanıdığım Selin Hanım, mütevazılığı ve hanımefendiliğiyle o yıllarda da akranlarından farklıydı. Şimdi bir kez daha farkını ortaya koyup kutsal bir meslek olan öğretmenliği tercih eden Selin Hanım'a kocaman bir alkış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA