Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kendi gelinliğini kendisi dikiyor

Atalarımız, 'Terzi kendi söküğünü dikemez' dese de, istisnalar da çıkmıyor değil elbette. İşte size güzel bir örnek... Cemiyet ve sanat hayatından birçok ünlü ismi giydiren başarılı modacı Selma Çilek, kendi gelinliğini kendisi dikiyor! Evet, yanlış okumadınız... Daha önce hiç gelinlik tasarlamadığı için başlarda gelinliğini bu işin üstatlarından olan kankası Zuhair Murad'a diktirmeyi planlayan Selma Çilek, kendisini gelinlik tasarlarken bulunca, kendi gelinliğini de yapmaya karar vermiş.

AİLESİNİN ELBİSELERİ DE MÜSTAKBEL GELİNE KALMIŞ!
27 Ağustos'ta 'ruh eşim' diye tanımladığı Sinan Çiftçi ile Four Seasons'ta vuslata erecek olan modacı Selma Çilek'in ilk gelinlik tasarımı kendi gelinliği olacak. Düğünlerinin organizasyonunu BC Atelier'e emanet ettikleri için, o konuda içinin rahat olduğunu söyleyen Selma Çilek'e düşen en zor görev ise, ailesinin kıyafetlerini de hazırlıyor olması! Evet, müstakbel gelin; gelinliğinin yanı sıra ailesinin tüm kadınlarının da düğününde giyeceği kıyafetleri dikiyormuş! Ailedeki kadınların nüfus sayısını bilmiyorum ama ünlü modacıya Allah kolaylık versin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA